Hae
Minis with Style

Viimeiseen asti sai jännittää – Lomalle!

Todella pitkään odotettu loma alkoi eilen klo17 kun pääsin töistä lähtemään päiväkotia kohti. Viimeiseen asti sai jännittää sen alkamista, koska keskiviikkona HUS laittoi koronaviestiä (niinkuin jokapäivä klo13) ja siitä luki, että vuosilomat peruttu 13.5 asti…….  Olin kotona lasten kanssa silloin ja luin viestiä pienen järkytyksen vallassa. Ensin tuli järkytys sitten itku ja sitten soitto pomolle.  Hän ei tiennyt vielä että mitä se tulee tarkoittamaan meidän yksikössä mutta lupasi selvittää.

Lomalle sittenkin

No seuraavana päivänä onneksi selvisi että meidän yksikössä on sen verran rauhallista että ei ole syytä perua vielä ainakaan lomia. Mutta soitto kuulemma tulee jos tilanne äityy niin pahaksi, että tarvitaan lisävoimaa töihin.  Taidan viskata puhelimen jorpakkoon.. No ei sentään, mä tarvitsen mun somea 🙂

Ollaan oltu viime elokuussa edellisen kerran lomalla ja alkuvuoden uusi potilastietojärjestelmän käyttöönoton ponnistus on vienyt musta ainakin mehut ihan tyysti. Ja en olisi ehkä kestänyt sitä että loma olis peruttu tai siis siirretty jonnekkin tulevaisuuteen. Rahanahan sitä ei tietenkään olisi saanut. Ja vaikka tämä loma menee kotona taysin niin minua ei haittaa.  Plus!  olen täysin jäänyt koukkuun tiktok sovellukseen ja niiden videoiden katselemiseen. Karanteeni saa aikaan sen että siellä on siis muitakin kuin teinejä, eli meitä yli kolmikymppisiä.

Lomalle lompsis!

 

minä olen kotihiiri

Kotona on ihana olla ja ei minulla ole juurikaan tarvetta hippaloida missään julkisilla paikoilla. Toki se ettei läheisiä voi käydä moikkaamassa ottaa välillä koville mutta ollaan onneksi totuttu näkemään heitä harvoin, koska asutaan vähän pidemmällä heistä. Kunhan ruokakauppaan pääsee ostoksille niin se riittää ja cittarista ja prismasta löytyy onneksi muutakin niin ei tarvitse monessa paikassa käydä.

Sitä mä mietin että uusia kenkiä pitäisi tytöille hankkia mutta saahan ne netistä tilattua ja onneksi posti on tuossa ihan vieressä ja aika monesta paikasta saa tilattua kotiin paketit. Olemme miettineet paljon ulkoilua ja liikkumista luonnossa ohjelmaksi ja minä meinaan tehdä koulujuttuja ja OMMELLA pitkästä aikaa.

Mitä sinä ompelisit nyt? kesävaatetta vai jotain muuta?

Lähettelin heti videoterveisiä työkavereille, koska ikävähän tässä tulee! ja meikkasin!!!

 

Sairaanhoitajan loma alkoi kynsien lakkaamisella

Joo heti lakkasin kynnet kivasti ihan tavallisislla kynsilakoilla ja muistin heti että miksi olen laittanut geelilakat yleensä lomilla. Nämähän meni heti ruttuun kun en malttanut olla tarpeeksi kauan paikallani. Pitää siis huomenna kaivaa mun geelilakat ja uuni tuolta kaapista ja laittaa kynnet uudelleen. Kynnet on kyllä sellainen asia mitä olen kaivannut sen jälkeen kun aloitin hoitajan hommat. Silloin kun olin lentokentällä turvatarkastajana töissä niin minulla oli rakennekynnet kokoajan ja heti kun nämä hommat lopetan niin kynnet palaa elämääni takaisin.  Vaikka nyt koronan takia minullakin on loppunut kynsien pureskeleminen (joo tiedän ällöttävää) niin kynnet kasvaa aika kivasti et ei varmaan tarvitse mitään pidennyksiä niihin.

 

Kiharrettiin Ellenin hiuksia

 

unicornhair!

Värjäsin myös heti hiukset ja semmosta ihanaa pinkkiä havittelin mutta koska pohja ei ole tarpeeksi valkoinen niin no tuli yksisarvistukka. Tosi kiva siis vaikka ei ihan tasainen pinkki. Itse kun värjää niin ei voi koskaan tietää mitä siitä tulee ja joskus tulee ihan hirveetä sontaa mutta yleisesti olen ollut useammin tyytyväinen kuin järkyttynyt. Mun hiusten vaalentaminen on aina vähän riskaabelia, koska niistä tulee melkein aina keltaiset ja mä en osaa raidottaa itse niin värjään aina koko pään ja siinä tyvikasvu pomppaa heti näkyviin.  Mulla on onneksi tosi vahvat hiukset ja ne ei juurikaan ota nokkiinsa mun sotkuista.

 

Ja hei jos jollain on suositella hampaiden valkaisua kotona? sellaista millä oikeasti saa tuloksia!!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.